MENU PER DINAR DIA 06/07/25, DIUMENGE

PRIMERS

CARAGOLS A LA LLAUNA (+6,00€ ii), +/- 15 minuts d’espera
BOBER HELIX ASPERSA “P”, RS 12.022177/L
FIDEUA DE PEIX AMB POTETES DE MARISC
STORTACELLI A LA CARBONARA
ALBERGINIA FARCIDA DE CARN I GRATINAT
LLENTIES FREDES AMB TONYINA, OU DUR I ANXOVES
GASPATXO “LO CARAGOL”
AMANIDA DE FORMATGE CABRA I VINAGRETA DE MOSTASSA

 
SEGONS
SUPREMA DE SALMO A LA PLANXA
CACHOPO FARCITS DE BOLETS
XAI A LA BRASA
BISTEC DE VEDELLA AMB SALSA DE FORMATGE BLAU
CONILL ESTOFAT A L’ESTIL DEL CHEF IVAN
ENTRECOTTE A LA BRASA AMB GUARNICIO (+6,00€ii)

 
POSTRES
CREMA CATALANA DE “TOTA LA VIDA”
CREMA DE IOGURT NATURAL “EL PASTORET DE LA SEGARRA”
MOUSSE DE XOCOLATA
TARTA DE POMA
GELAT DE “FRIGO”
FRUITA DEL TEMPS (SINDRIA)

 
*MENÚ (IVA INCLOS): pa+postre+primera beguda inclosa…………19,00€
PRIMERA BEGUDA INCLOSA: COPA VI AMB GASEOSA, O CANYA CERVESA, O AIGUA(SENSE GAS),PREU BOTELLA VI DE LA CASA 3,00€