MENU PER DINAR DIA 21/11/24, DIJOUS

PRIMERS
CARAGOLS A LA LLAUNA AMB ALL-I-OLI (+5,00€, +/- 15 minuts d’espera)
BOBER HELIX ASPERSA”P”, RS 12.022177/T
PAELLA DE PEIX
RIGATTONS A LA BOLONYESA
CANELONS D’ESPINACS GRATINATS AMB BETXAMEL
ENTREMES VARIATS AMB ENSALADILLA RUSA
AMANIDA VERDA

SEGONS

TILAPIA A LA PLANXA AMB PICADA
SECRET A LA BRASA
MANDONGUILLES FETS A CASA
OSSOBUCO DE VEDELLA ESTOFAT A BAIXA TEMPERATURA
LLOM AMB SALSA ROQUEFORT
ENTRECOTTE A LA BRASA AMB GUARNICIO (+5,00€)

 

POSTRES

CREMA CATALANA DE “TOTA LA VIDA”
CREMA DE IOGURT NATURAL “EL PASTORET DE LA SEGARRA”
PASTIS DE SANTIAGO
MEL I MATO
CORNETTO DE NATA
FRUITA DEL TEMP (MANDARINES, O POMA)

*MENU(I.I.): pa+postre+primera beguda inclosa………….……….13,00€
*MIG MENU(1 PLAT)(I.I.): pa+postre+primera beguda inclosa…………9.50€
PRIMERA BEGUDA INCLOSA: COPA VI AMB GASEOSA, O CANYA CERVESA, O AIGUA(SENSE GAS), PREU BOTELLA VI DE LA CASA 3,00€

 

 

Los comentarios están cerrados.